Διαφήμιση στο Metro

Το Metro 89.2 FM λειτουργεί από το 1997 με πλήρες πρόγραμμα. Είναι ζωντανός σταθμός που συνεχώς κρατάει αμείωτο το ενδιαφέρον των ακροατών του!

Στο Metro, η μουσική δεν έχει ώρα, η ώρα έχει μουσική.

Πάνω σε αυτό το σλόγκαν το Metro «παίζει» στο πρόγραμμά του όλα τα αγαπημένα – καλά,  τραγούδια που λείπουν από τα FM. Τραγούδια από όλες τις δεκαετίες και τα μουσικά είδη ξεφεύγοντας από την μονοτονία.

Στην καθημερινή  μουσική ροή του, ακούς σύγχρονα και παλαιότερα αγαπημένα τραγούδια, ενώ παράλληλα έρχεται να προτείνει νέα μουσική, δημιουργώντας τις νέα μουσικές επιτυχίες στην πόλη μας, πολύ πιο μπροστά από τους άλλους! Διατηρώντας έτσι την ξεχωριστή πρώτη θέση ακροαματικότητας του ως ραδιοφωνικός σταθμός με ξένο πρόγραμμα. Ηχηρή και αισθητή  η παρουσία του και ως διαδικτυακό ραδιόφωνο.

Οι συνεχόμενες  δραστηριότητες του καθ’ όλη την διάρκεια του έτους διατηρούν τον σταθμό ακόμα ποιο δημοφιλή στο ακροατήριο του.

Διαγωνισμοί για δωρεάν  εισιτήρια: σε συναυλίες, θέατρα, ταινίες σε κινηματογραφικές αίθουσες, ταξίδια έκπληξη, parties και καλοκαιρινά beach party,
παράλληλα με τις  χορηγίες στις μεγαλύτερες συναυλίες και event της Κρήτης δημιουργούν μια συνεχή επικοινωνία με τους ακροατές.

Διαφήμιση στο Metro Radio 89.2 FM

Γιατί να διαφημιστώ στο Metro;

Με σεβασμό στον διαφημιζόμενο αλλά και στον ακροατή το Metro διαμορφώνει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο το διαφημιστικό σας πρόγραμμα. Από το ξεκίνημα του κέρδισε το ενδιαφέρον και την εμπιστοσύνη  των σημαντικότερων επιχειρήσεων της Κρήτης.

Έτσι προσέχοντας ξεχωριστά τον κάθε διαφημιζόμενο και σύμφωνα με τις ανάγκες σας, δίνουμε βάση στην καλύτερη δυνατή παρουσίαση και ανάδειξη του προϊόντος/υπηρεσίας εντός του προγράμματος του σταθμού.

Στόχος μας είναι η δημιουργία σχέσεων εμπιστοσύνης και σταθερότητας με τους διαφημιζόμενους, κάτι που επιβεβαιώνουν  οι μακροχρόνιες συνεργασίες μας με τοπικές -και όχι μόνο- επιχειρήσεις.

Αν κι εσύ θέλεις να δημιουργήσεις τη διαφημιστική σου καμπάνια στο Metro επικοινώνησε μαζί μας.

Τηλ: 2810 360 800, Email: info@metroradio.gr
Διεύθυνση: Κεραμικού 2, Άγιος Ιωάννης, Ηράκλειο, Κρήτη 71 409