Ο Justin Timberlake επιστρέφει από το μέλλον!

Ο Justin Timberlake επιστρέφει από το μέλλον!

Κυκλοφόρησε το νέο τραγούδι του Justin Timberlake με τίτλο “Filthy” από το επερχόμενο LP Man of the Woods.

To electro funk «Filthy» συνοδεύεται από ένα άκρως φουτουριστικό video clip, όπου ο Justin Timberlake με στυλ Steve Jobs, παρουσιάζει στο Παν-Ασιατικό Συνέδριο «Deep Learning»,  στην Κουάλα Λουμπούρ της Μαλαισίας το 2028, την τελευταία τεχνολογική του ανακάλυψη, ένα ρομπότ.
Ένα ρομπότ που ακολουθεί τις κινήσεις εφευρέτη του και κλέβει την παράσταση με τα χορευτικά του κόλπα, παίζοντας παράλληλα με τις χορεύτριες που το πλαισιώνουν.
Ο σκηνοθέτης του video clip είναι ο βραβευμένος με Grammy, Mark Romanek.
Παράλληλα ο Timberlake σχεδιάζει να κυκλοφορήσει άλλα τρία βίντεο τις εβδομάδες που προηγούνται της κυκλοφορίας του άλμπουμ. Τρεις διαφορετικοί σκηνοθέτες βοήθησαν για τα άλλα video clip, τα οποία θα ξεκινήσουν να βγαίνουν εβδομαδιαίως από τις 18 Ιανουαρίου.
H ανακοίνωση του νέου του άλμπουμ έγινε την περασμένη Τρίτη 2 Ιανουαρίου, με ένα behind-the scenes video, που καταλήγει σε πλάνο με τον ίδιο και τον Pharrell Williams στο studio. Στην ανακοίνωση αναφέρει πως το νέο του άλμπουμ που είναι εμπνευσμένο από τον γιό του, τη σύζυγο και την οικογένειά του είναι το πιο προσωπικό απ’ όλα όσα έχει γράψει έως τώρα.
Αναμένουμε τα επόμενα…

Δείτε το video clip: