Οι Kadebostany επιστρέφουν στην Ελλάδα!

Οι Kadebostany επιστρέφουν στην Ελλάδα!

Οι Kadebostany έρχονται το Μάρτιο σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Βόλο.

Οι Kadebostany επιστρέφουν στην Ελλάδα για να επιβάλλουν και πάλι τον νόμο της διασκέδασης, τον μοναδικό που είναι υποχρεωτικός στο δικό τους ιδιόμορφο κράτος!
Στις 15, 16 και 17 Μαρτίου σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Βόλο, θα μας προσφέρουν ένα οπτικοακουστικό show που δεν μοιάζει με τίποτα άλλο, στο πλαίσιο της επερχόμενης “Monumental“ περιοδείας με την ευκαιρία της κυκλοφορίας του ολοκαίνουριου ομότιτλου album τους!

Νέο album

Μέσα στο Μάρτιο , κυκλοφορεί το πολυ-αναμενόμενο “Monumental“ από την Mahayana Records – ένα album με “13 εκλεπτυσμένα τραγούδια για τις μάζες” – και η μπάντα θα το παρουσιάσει σε όλους τους παλιούς αλλά και τους νέους φίλους της στην Ελλάδα.
Για άλλη μια φορά, ο Guillaumede Kadebostany αποφάσισε να μην υποκύψει σε κανόνες και να βρει την ισορροπία μεταξύ ριζοσπαστισμού και αμεσότητας, ενισχύοντας την ιδιαίτερη pop αισθητική τους και δημιουργώντας ένα μουσικό αποτέλεσμα που παραμένει εξίσου απρόβλεπτο και ελκυστικό.
Η νέα εποχή των Kadebostany θα αποκαλύψει μυστικά, καθώς και μια νέα τάξη ερμηνευτών. H οπτικοακουστική εμπειρία που προσφέρουν επί σκηνής γίνεται ακόμα πιο πολύπλοκη, παραμένοντας ταυτόχρονα μοναδικά άμεση, σε ένα καλοστημένο και μελετημένο show που ευελπιστούν να τους οδηγήσει στην καθολική αναγνώριση.
Μετά το, αγαπημένο πλέον, “Mind If I Stay“ που ακούμε και από τη συχνότητα του Metro 89.2,  έχουν κερδίσει και πάλι τις καρδιές του κοινού, ήρθε να προστεθεί το “Save Me“, o προπομπός του επερχόμενου “Monumental“ album.

Η εκκεντρική σκηνική τους παρουσία είναι επίσης γνωστή. Και η επιστροφή τους με ένα νέο show που θα ενθουσιάσει έρχεται μετά από μία μαγευτική εμφάνιση στο περσινόRelease Athens, όπου οι Kadebostany έκλεψαν κυριολεκτικά την παράσταση αψηφώντας τη βροχή και ξεσηκώνοντας χιλιάδες κόσμου!

Αναμένουμε λοιπόν με αγωνία τις επόμενες Live εμφανίσεις τους στην Ελλάδα!
Stay tuned!

Εισιτήρια διαδικτυακά στο viva.gr