Οι Blues Cargo στο Cine Studio

Οι Blues Cargo στο Cine Studio

Mία αξέχαστη ξεχωριστή βραδιά με τους Blues Cargo, την πιο αυθεντική Chicago Blues Band της Ελληνικής σκηνής

Οι Blues Cargo έρχονται το Σάββατο 14 Απριλίου στο Cine Studio. Μία βραδιά με Chicago-Funky-Soul-Blues Standards αλλά και πολλές δικές τους συνθέσεις από τα τρία άλμπουμ τους, συμπεριλαμβανομένου του Delayed Delivery (2009) που απέσπασε της καλύτερες κριτικές από το μεγαλύτερο Αμερικανικό περιοδικό με διεθνές κύρος, το  “BLUES REVIEW” αλλά και του πρόσφατου «Οn Time” που επίσης απέσπασε εξαιρετικές κριτικές από το Αμερικανικό περιοδικό ‘’BLUESBLAST MAGAZINE”.

Δεν θα ήταν υπερβολή να υποστηρίξει κανείς ότι οι BLUES CARGO δεν έχουν τίποτε να ζηλέψουν από τις καλύτερες blues μπάντες που δραστηριοποιούνται στο ίδιο το Σικάγο. Μια μπάντα με 30 χρόνια ζωής, πολύτιμες εμπειρίες και απόλυτη αίσθηση της φόρμας και του ήθους του μπλουζ που στην μακρόχρονη πορεία της έχει συνοδεύσει μουσικούς σαν τον Guitar Shorty, U.P Wilson, Louisiana Red, Lurrie Bell, Big Time Sarah, Eddie C. Campbell, Lefty Dizz, Angela Brown, Lovie Lee, Byther Smith, Jean Caroll, Maxine Howard, Blind Mississippi Morris, Sweet Betty, Jimmy Morello, Nellie Tiger Travis, Jolly Jumper and Big Moe, Michael Dotson, Janice Harrington, Matthew Skoller.


BLUES CARGO
Στέλιος Ζαφειρίου – κιθάρα, Δημήτρης Ιωάννου – μπάσο, τραγούδι, Νίκος Σκιαδόπουλος- Harp, τραγούδι και Πέτρος Δακτυλίδης -ντραμς.
14 Απριλίου 2018
Cine Studio
Ώρα έναρξης: 22:00

Πληροφορίες , τηλ. Κρατήσεων 2810823813 – www.texnopolis.net