Ανδριάνα Μπάμπαλη & Κώστας Λειβαδάς live στο Πολυτεχνείο

Ανδριάνα Μπάμπαλη & Κώστας Λειβαδάς live στο Πολυτεχνείο

Η Ανδριάνα Μπάμπαλη και ο Κώστας Λειβαδάς έρχονται στο Ηράκλειο για ένα υπέροχο, ατμοσφαιρικό live.

Η Ανδριάνα Μπάμπαλη και ο Κώστας Λειβαδάς συνεχίζουν σταθερά την καλλιτεχνική τους συνεργασία μετά από μια 15ετία από την πρώτη τους μουσική συνάντηση με την επιτυχία “Μοίρα μου έγινες” που έγραψε ο Κώστας για τη φωνή της Ανδριάνας. Έχοντας πλέον στις αποσκευές τους πολλούς δίσκους και μεγάλες συνεργασίες και επιτυχίες μας παρουσιάζουν τα τραγούδια που ξέρουμε και αγαπάμε. “Είσαι συ ο ανθρωπός μου”, “Δες καθαρά” , “Γίνε κομμάτια” αλλά και τραγούδια του Κώστα Λειβαδά που γνωρίσαμε από τον ίδιο αλλά και τις συνεργασίες του όπως “Η επιμονή σου”, “Για να σε συναντήσω”, “Παιδιά των δρόμων” κ.α.

Η Ανδριάνα Μπάμπαλη πρόσφατα κυκλοφόρησε το single Spell που αγαπήθηκε αμέσως από το κοινό,
ενώ ο Κώστας Λειβαδάς επέστρεψε δισκογραφικά, παρέα με τη νεανική του μπάντα Υπνοβάτες (1991-1994) που μας ξανα-συστήνονται μέσα από το άλμπουμ «Χαμένη Διαδρομή».
Η ταυτότητα του δίσκου είναι συνυφασμένη με μια εποχή ροκ αναζητήσεων, που σκαλίζει τους δρόμους εναλλακτικών ρευμάτων όπως το indie και φέρνει εικόνες μιας νεανικής μπάντας σε ένα γκαράζ, να «γραντζουνάει» εμπνεύσεις της στιγμής στην ηλεκτρική κιθάρα, να βαράει μανιωδώς στα τύμπανα ό,τι την εξοργίζει και να βυθίζει στα πλήκτρα έρωτες, φόβους, σκέψεις, ανησυχίες. Μόνο που στη συγκεκριμένη περίπτωση, ο Λειβαδάς και η παρέα του μπαίνουν στο γκαράζ αυτό με άλλο μάτι για να παίξουν και να γράψουν όπως τότε, κινούμενοι στον αστερισμό του σήμερα…


Πολυτεχνείο cafe-bar – Ψαρομηλίγκων 7
Ώρα έναρξης 21:00
Είσοδος Ελεύθερη